Forrige dag Torsdag 10/11 Næste dag

STEPP 2

STEPP 2

Kl. 19.00 / entré 70,-

STEPP 2 - Steppeulvene på nye læber med den originale ulv, Preben Devantier, bag trommerne.

Velkommen mine damer og herrer! Velkommen til en aften i selskab med Preben Devantier, trommeslageren fra det sagnomspundne band "Steppeulvene".
Han vil sammen med sit band STEPP 2 og Eik Skaløes søster, Iben Lassesen, føre jer dybt ind i Steppeulvenes og Eik Skaløes forunderligt syrede univers.
Et univers opbygget i Eik Skaløes multifaceterede sprogbrug, som han i 1967, i samarbejde med Stig Møller, Preben Devantier og Søren Seirup, satte musik til. Resultatet blev LP'en "Hip", som i dag regnes for en milepæl i dansk rock.

Hvad kan man som publikum forvente af sådan en aften..??? Først og fremmest et band som på fornemste vis forbinder fortid, nutid og fremtid når de spiller samtlige numre fra "Hip" i en ramme præget af dyb respekt for det originale set-up og materiale, men tilsat en tilpas mængde nutids fandenivoldskhed og spilleglæde, som kan mærkes ud i den fjerneste afkrog af lokalet.
Udover de otte numre fra "Hip" leverer STEPP 2 også egne originale numre komponeret over digte fra digtsamlingen "Ønsket om ordliv". Digte som er gemt og samlet af Iben Lassesen.
Samme digtsamling, som for øvrigt ikke længere bliver udgivet, vil denne aften være personligt til salg fra Iben Lassesens hånd.
Til aftenen har hun udvalgt særlige stykker fra sin brors lyriske troldspejl, som hun læser op i scenelampernes skær.
Der er i sandhed lagt op til en smuk, larmende, lyrisk, legendarisk, nostalgisk, og ikke mindst, pokkers vedkommende aften når STEPP 2 gæster Mojo Bluesbar.
Nå ja, og så hedder forsangeren faktisk Eik....

Besætning

STEPP 2 er: Preben Devantier Trommer Eik Skibdal Sang og tamburin Keld Andersen Guitar og kor Kaj Weber Bas og kor

Website

www.stepp2.dk
facebook.com/stepp2.stepp2

Blues Jam

Blues Jam

Kl. 22.00

Blues Jam
Se senere opdatering