Forrige dag Onsdag 12/10 Næste dag

Krølle Eriks Blues Band

Krølle Eriks Blues Band

Kl. 21.30 / fri entré

Krølle Eriks Blues Band startede tilbage i 1980 i miljøet omkring Huset i Magstræde og især Jazzklub Vognporten, men musikerne på scenen denne aften har en historie sammen, der går endnu længere tilbage.

Krølle Erik (vokal og akustisk guitar) og Claus Bøhling (guitar) begyndte at spille sammen allerede som 10-årige. Siden har de optrådt hver for sig i utallige bands, men deres musikalske veje krydser ofte hinanden. Bøhling vil mange forbinde med bands som Secret Oyster, Masala Dosa, Elektrum og Hurdy Gurdy (bandet, der fik Donovan til at skrive Hurdy Gurdy Man). Begge var at finde med nummeret "Energi-Junkie" på den legendariske "Atomkraft? Nej Tak"-vinyl, der udkom i 1976 og rummede bidrag af nogle af tidens største navne (Gnags, Jomfu Ane, Bifrost, Shit & Chanel, Gasolin mfl.).

I rytmesektionen finder man Mik Schack, der har spillet sammen med Krølle Erik siden '71. Ved siden af sit virke som forfatter, tegner, billedkunstner og journalist (herunder med Mik Schacks hjemmeservice), er Mik nemlig yderst habil på vaskebræt, og slår blandt andet sine musikalske folder i Peruna Jazzmen, ligesom han har gæstet Pilegården adskillige gange sammen med Billy Cross og Flemming Ostermann.

Sidst men ikke mindst tæller aftenens besætning også Ivan Tønder, som perfekt runder bandet af med både markant og melodisk bas-spil.
Ivan er i øvrigt kendt for at have fået 280.000 hits på YouTube for at spille Daft Punk på blokfløjte.

Late Night Blues med Copenhagen Slim

Late Night Blues med Copenhagen Slim

Kl. 01.00 / fri entré

Mojo præsenter vanen tro Late Night Blues efter aftenens hovednavn.
Denne nat er det Copenhagen Slim

Et soloshow med en blanding af originalitet, spiritualitet & sprit, rootsmusik med dårlig moral, delta blues af den slags din bedstefar ikke måtte sætte på om søndagen, støj og humor.