Forrige dag Torsdag 06/10 Næste dag

Tony Vega og Kai Strauss Band

Tony Vega og Kai Strauss Band

Kl. 19.00 / entré 130,-

Tony Vega Band featuring Kai Strauss.

“..Back by popular demand..!” Efter sidste års store succes med den spontane sammensætning af de internationalt anerkendte bluesguitarister; TONY VEGA fra Houston, Texas og KAI STRAUSS fra Osnabrück i Tyskland, har det ikke skortet på opfordringer til at lave en opfølger. Den opfordring er nu imødekommet, og de to tager på en ny tour, som denne gang runder både Tyskland, Danmark og Norge.

Igen er det med dansk backing af den uopslidelige og bundsolide groove-tandem; HENRIK POULSEN på bas, og MADS ’TINY’ ANDERSEN på trommer. Men ellers er meget sket siden sidst, idet både Tony og Kai er aktuelle med nye CD-udgivelser.

KAI STRAUSS udgav sidste år albummet ”I Go By Feel”. En udgivelse der indeholdt en lang række internationale gæsteoptrædener. Herunder blandt andet Tony, Henrik og Mads. Albummet blev, af fagjuryen hos Blues In Germany, tildelt prisen som ’Blues Album Of The Year 2015’.
En pris han dermed har modtaget hele to år i træk. I 2014 var det for albummet ’Electric Blues’

TONY VEGA udgav i marts måned albummet ’Black Magic Box’. Denne også med gæsteoptrædener af aldeles kompetente folk. Heriblandt sanger/mundharpespiller Guy Forsyth og Fabulous Thunderbirds guitarist en Johnny Moeller. Titlen ’Black Magic Box’ henviser til den store sorte halvakustiske Gibson ES-150 fra 1947, som Tony netop har erhvervet og forelsket sig i. Et instrumentvalg der et stykke fra den klassiske Texas Blues/Fender Stratocaster, som han også plejer at sværge til. Og et valg der er medvirkende til, at der er mange anderledes toner på dette album end man normalt hører fra Vega. Til tider både old-school, tilbagelænet retro swing, og ja, sine steder næsten jazzet. Et yderst alsidigt og lytteværdigt album.

https://www.youtube.com/watch?v=btH1v8Asz-U&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=FO0dC8IvjCM

22.00 Blues Jam

Website

https://www.youtube.com/watch?v=btH1v8Asz-U
https://www.youtube.com/watch?v=FO0dC8IvjCM

Blues Jam

Blues Jam

Kl. 22.00

Blues Jam
Se senere opdatering