Forrige dag Onsdag 21/09 Næste dag

Chicago Blues Cruise

Chicago Blues Cruise

Kl. 21.30 / fri entré

Chicago Blues Cruise blev etableret i 1997 som et 5 mands bluesband med traditionel rytmegruppe, klaver og vokal. Efter lidt udskiftninger blev nyt materiale indøvet, og i oktober 2001 var Chicago Blues Cruise klar til de bluesbelagte landeveje med et repertoire bestående af de bedste sange fra Chicago kunstnere som Otis Rush, Albert King, B.B. King, Buddy Guy, Muddy Waters tilsat texas blues af Freddie King, Albert Collins, Stevie Ray Vaughan og T-Bone Walker samt Vokal/Jazz/Philly Soul af Lou Rawls, Westcoast Blues af Percy Mayfield og endelig Soul-Blues/Motown Soul af bl.a. Johnny Adams og Wilson Pickett. et særdeles velspillende orkester med en dansabel sætliste.


Besætning

Peer Steen Mortensen (vokal/guitar), Michael Meyer (piano/orgel), Jakob Heiberg (guitar) Rune Winkel Josephsen (bas) og Jørgen Emerek(trommer)

Website

www.chicagobluescruise.com

Late Night Blues med Copenhagen Slim

Late Night Blues med Copenhagen Slim

Kl. 01.00 / fri entré

Mojo præsenter vanen tro Late Night Blues efter aftenens hovednavn.
Denne nat er det Copenhagen Slim

Et soloshow med en blanding af originalitet, spiritualitet & sprit, rootsmusik med dårlig moral, delta blues af den slags din bedstefar ikke måtte sætte på om søndagen, støj og humor.