Forrige dag Lørdag 09/07 Næste dag

Poul Halberg Powertrio

Poul Halberg Powertrio

Kl. 19.00 / entré 100,-

Endelig lykkedes det - Igen
Denne powertrio har stået på mojo's ønskeseddel i nogle år - velvidende at denne trio er noget af det fedeste man kan få - og nu sker det.

Omtalen herunder er ikke hel ny - men nok lige gældende:
Sangene på det seneste album, ”PsychElectric Journey”, fra Powertrio’en er ligesom på forgængeren ”Strange Brew” hentet fra en af rock’ens allermest kreative og turbulente perioder fra 1966-1970.

Her blev inspirationen og grobunden skabt for meget af den rock og pop, vi lytter til i dag - med navne som Jimi Hendrix, Cream, The Doors, The Beatles, Blind Faith etc., og mange af de bedste sange fra den periode står som milepæle i rockhistorien den dag i dag. Det har endnu engang inspireret tre af de mest kreative og erfarne musikere herhjemme:


”PsychElectric Journey” er ligesom det forrige album fra Powertrioen indspillet på få dage, for at koncentrere gløden og erfaringen fra de mange koncerter. Kom forbi og oplev trioens versioner af bl.a. "Hello I Love You", "Voodoo Child", "Dear Prudence" og "Strange Brew".

Besætning

Poul Halberg – vokal og guitar, Jan Sivertsen – trommer, Jette Schandorf – bas

Kenn Lending Blues Band feat. Roy Richards
CPH Jazzfestival

Kenn Lending Blues Band feat. Roy Richards
CPH Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 100,-

Der kan ikke reserveres pladser specifikt til denne koncert.
- medmindre man køber en helaftensentré og kan være på Mojo kl. 18.15 og deltage i det tidlige arr.


Som en del af Copenhagen Jazz Festival 1984, spillede Kenn Lending Blues Band to dage på "Rådhuskroen" - det nuværende Mojo. Det var ikke alene første gang, det allerede dengang veletablerede band, spillede i disse hellige haller - det var simpelthen første gang der blev spillet Blues her. Men siden disse to udsolgte aftener, har Rådhuskroen/Mojo været stedet, hvor der blev spillet Blues i København.

Den første dato var d. 13/7 - to vigtige tal fra mystikkens verden, som Voodoo (Blues) er en del af. Og det må have været den gode magi Kenn Lending og hans band spredte de aftener, da den i dag verdenskendte bluesklub, har haft succés og fremgang lige siden. Dét den ægte blues drejer sig om, blev yderligere markeret, da Rådhuskroen i 1993 skiftede navn til Mojo.

Kenn Lending fejrer sine tre årtier på Mojo d. 12 juli, sammen med sin gamle ven, sangeren Roy Richards fra Barbados. Deres venskab går helt tilbage til 1976, da Kenn spillede i Roy's første danske soul og reggae band "Survivors".

Aftenens besætning er sat sammen af nye og gamle medlemmer af bandet.
Basisten Kim Yarbrough var den første bassist Kenn benyttede sig af, da han i vinteren 1979-80 grundlagde Kenn Lending Blues Band
Trommeslageren Carsten Milner var fast afløser i bandet 1995-2003, hvorefter han blev fast medlem indtil 2009.
Michael Sunding har været bandets faste organist siden 2012

Website

www.lending.dk
www.topunderholdning.dk/bobo_moreno.htm