Forrige dag Torsdag 31/03 Næste dag

Corey Harris (USA)

Corey Harris (USA)

Kl. 19.00 / entré 170,- FORSALG

En af USA's mest berømte solister gæster Mojo.
Koncerten starter kl. 19 og Mojo åbner kl. 18
Billetterne kan købes på mojo@mojo.dk send en mail og afvent svar.

Se hvad Bluesfestivalen skrev om Corey Harris i 2006 - kun 13 år siden:
Corey Harris hører, sammen med folk som Keb Moe, Ben Harper og Alvin Youngblood Hart, til i den absolutte top af yngre amerikanske roots musikere. Mange vil kende ham som den centrale figur i Martin Scorsese's bluesfilm ’Feel like going home’ fra 2003, optaget i Mississippi og Mali på den vestafrikanske kyst. Som uddannet antropolog (og fransk-lærer) havde Corey Harris særlige forudsætninger for at formidle filmens dokumentation af bluesmusikkens historie fra dens afrikanske rødder gennem slaveriet til nutidens blues og roots musik.
Corey Harris er født i 1969 i Denver, Colorado, men voksede op i Texas-Louisiana. Hans tidlige interesse for bluesmusik fik ham hurtigt til New Orleans, og siden starten af 1990’erne har hans musikalske karriere som guitarist-singer-songwriter udviklet sig eksplosivt.
Med sin appetit på nye og utraditionelle udtryk er han svær at sætte i bås. På hans indtil nu 7 cd-udgivelser, der alle er rost til skyerne, afprøver han det hele, men altid med gennemtanke og med et særligt tema. Han siger selv, at The Blues ligger ham nærmest, men at hans interesse og forståelse for musikkens rødder og forskellige udtryk gennem tid og sted, lader ham blande blues med afrikansk pop, jazz, rock, reggae og electronica.
Han prøver gerne kræfter med sine kolleger; bl.a. New Orleans-pianisten Henry Butler på cd’en ’Vü Dü Menz’ fra 2000, men måske mest markant med de afrikanske stjerner Boubacar Traoré og Ali Farka Touré på cd’en ’Mississippi to Mali’- inspireret af og indspillet lige efter Scorsese filmen i 2003.

Website

www.corey-harris.com/biography/

Blues Jam med Marco, Laust, Richard Farrell og Pelle Von Bülow.

Blues Jam med Marco, Laust, Richard Farrell og Pelle Von Bülow.

Kl. 22.00

Blues Jam - Åben Scene - det er Richard Farrell og Pelle Von Bülow der lægger ud - det er dig der kigger fobi og giver et nummer eller tar en lytter.