Forrige dag Torsdag 25/02 Næste dag

CPH Slim Band & Lil' Boy Boogie

CPH Slim Band & Lil' Boy Boogie

Kl. 19.00 / entré 100,-

Nisse Thorbjørn er en af vinderne af prisen som "Årets Danske Bluesnavn" og har tidligere besøgt Mojo i selskab med både "Robert Johnson Tribute" og John Primer, og det var John's Europa tour der gav Little Boogie Boy og Nisse Thorbjørn muligheden for at lave musik sammen.

Little Boogie Boy er en af Hollands måske stærkeste bluesmænd. Hans store stemme og guitarspil der minder en del om Otis Rush og Snooks Eaglins måde at angribe guitaren, koblet med charme og stor kærlighed til musikken, skal opleves.

Hein "Lil Boogie Boy" Meijer - Sang/Blues guitar
Nisse Thorbjørn - Mundharmonika/sang/guitar
Rune Højmark - Guitar/pedal steel
Michael Strange - Trommer
Nikolaj Wolf - Bas

Chicago blues og storby soul er kernen af repertoiret i Nisse Thorbjørns rutinerede kvartet, men der krydres også med afstikkere til Delta Blues og lignende.
Bandet har 8 år på bagen og bliver flittigt brugt som backing af diverse blues headlinere fra USA når de besøger Skandinavien.


I 2015 har CPH Slim band optrådt på bl.a. Frederikshavn og Horsens Bluesfestival som backing for Lurrie Bell (Chicago, USA).
Nisse Thorbjørn har også udgivet CD’en “CPH Slim” som fik 4 hjerter i Politiken og han er vinder af prisen som “Årets Danske Bluesnavn 2009".


Udover Nisse Thorbjørn består bandet af Rune Højmark der har været med hele vejen fra start. Rune optræder med andre kendte navne på den danske blues og folkscene og har udover CPH Slim Band optrådt med med “One Eyed Mule” og “Chasing Grace” blandt andre.


Kvartettens trommeslager Michael Strange har blandt andet medvirket på Jamie Cullums udgivelse “Twenty something” der gik verden rundt.

Besætning

Hein "Lil Boogie Boy" Meijer - Sang/Blues guitar Nisse Thorbjørn - Mundharmonika/sang/guitar Rune Højmark - Guitar/pedal steel Michael Strange - Trommer Nikolaj Wolf - Bas

Blues Jam
Med Ace of Blues

Blues Jam
Med Ace of Blues

Kl. 22.00 / fri entré

The Ace of Blues er et alsidigt bluesband, hvor de erfarne medlemmer konstant søger at tage booggien til nye uanede højder, og give publikum en medrivende oplevelse.

Dette er ikke mindst tilfældet når de med sikker hånd styrer Mojos traditionsrige torsdagsjam. Bandets filosofi er enkel: en jamaften er en hyldest til musikken og dem der spiller den – og alle er velkomne!

Hvad enten det garvede orkester smækker trumf på med en opdatering af Chicago-bluesen eller har nogle esser i ærmet med den hårde Delta-stil, så er én ting sikkert:

The Ace of Blues tager stikket hjem!

Besætning

Simon Ørregaard: vo/tr, Thomas Lago: guitar, Thomas von Magius: bas,Thomas Melau: vo/harp Marvin Radford (piano/voc)