Forrige dag Fredag 25/09 Næste dag

Blues Cruise med Dale Smith og Alain Apaloo

Blues Cruise med Dale Smith og Alain Apaloo

Kl. 19.00 / entré 150,- FORSALG

I samarbejde med Mojo i København, byder Canal Tours i 2014 på nogle forrygende blues cruises med nogle af landets bedste bluesmusikere. Tag med og nyd den evigt unge musikgenre, der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues med nogle af de bedste artister mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Turen foregår den sidste lørdag i hver måned fra maj til september. Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse
Afgang fra: Nyhavn.
Læs mere på linket herunder.

Website

www.stromma.dk/kobenhavn/temature/blues-cruise/

Oscar & Nichlas Bluesquartet

Oscar & Nichlas Bluesquartet

Kl. 19.00 / fri entré

Under Copenhagen Bluesfestival i 2015 har Mojo valgt at præsentere et par af de unge talenter som huserer på den danske Bluesscene.
Denne fredag aften før Big Creek Slim er det Oscar & Niclas Blues quartet der lægger ud.
Kom og opleve hvor ægte blues kan lyde selvom man ikke har 60 år på bagen :)

Besætning

Oscar Mukherjee (guitar/vokal) Nichlas Kure (guitar) Asmus Jensen (trommer) Thomas Birck (bas)

Big Creek Slim Band feat. Ronni Boysen

Big Creek Slim Band feat. Ronni Boysen

Kl. 22.00 / entré 80,-

Big Creek Slim vandt i 2013 prisen som bedste blues act i Danmark ved Danish Blues Challenge. Han en vaskeægte Blues Hobo og har boet og rakket rundet i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee i flere år. I løbet af de sidste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues. Han bor nu i Bassilien hvor han fortsat spiller blues på fuld tid i klubber og på gaden. Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues inspireret af Muddy Waters, John Lee Hooker og Lightning Hopkins. Når man hører ham synge får man et chok…..det går rent ind - er råt og nærværende - han tryllebinder sit publikum!
Denne fredag under Copenhagen bluesfestival har Big Creek Slim fået følge af Bluesfestivalprismodtageren fra 2013: Ronni Boysen - det er klasse.

Besætning

Marc "Big Creek Slim" Rune (voc/g), Ronni Boysen (g) Peter Nande (hca/voc), Paul Junior (b) Jens Chr. Dam (d)