Forrige dag Lørdag 25/07 Næste dag

Blues Cruise med Torben Rønholt og Peter Klitgaard - 2x 335

Blues Cruise med Torben Rønholt og Peter Klitgaard - 2x 335

Kl. 19.00 / entré 150,-

I samarbejde med Mojo i København, byder Canal Tours i 2014 på nogle forrygende blues cruises med nogle af landets bedste bluesmusikere. Tag med og nyd den evigt unge musikgenre, der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues med nogle af de bedste artister mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Turen foregår den sidste lørdag i hver måned fra maj til september. Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse
Afgang fra: Nyhavn.
Læs mere på linket herunder.

Website

www.stromma.dk/kobenhavn/temature/blues-cruise/

Joachim Svensmark Band
Bemærk program ændring

Joachim Svensmark Band
Bemærk program ændring

Kl. 22.00 / fri entré

Joachim Svensmark har samlet guitaren op igen og er klar til atter at indtage Mojo, med sin pågående og velklingende guitarblues. Efter en længere periodes fravær fra den københavnske musikscene er Joachim Svensmark Band tilbage. Tiden er brugt på at klargøre hvilke koordinater musikken skulle rettes ind efter, og det er produktet af denne pause der vil blive fremført denne onsdag aften.
Joachim Svensmark Band består af fire medlemmer, af hvilke den 21 årige Joachim Svensmark, født den 27 november 1989 i Berkely, Californien, er den primære kilde til al kreativitet. Han er guitarist, sanger, sangskriver. Joachim har spillet guitar siden han var 11, og spillede de aller første livejobs på Mojo blues bar da han var 14. Siden da har han og forskellige backingmusikere spillet utallige gange på Mojo, hvor dels hans egne tidlige kompositioner, og dels hendrixcovers og bluesoriginals har stået på sætlisten.
Efterhånden fylder Joachims egne kompositioner dog mere og mere, og sammen med hans liveband bestående af trommeslageren Marco Diallo, Bassisten Laust Nielsen og pianisten Oscar Alrif bliver musikken gjort til virkelighed.
Joachim Svensmarks musik er en blanding af al den musik der har inspireret ham. Med rødderne solidt plantet i blues- og soulmusik, og en kærlighed til moderne kunstnere og sangskrivere, leveres der et spændende nyt og innovativt syn på musik.

Besætning

Joachim Svensmark (guitar/vokal), Laust Nielsen (bas) og Marco Diallo (trommer)

AFLYST
Alain Apaloo Trio

AFLYST
Alain Apaloo Trio

Kl. 22.01

Alain Apaloo er en guitartroldmand fra Togo. I mange år har han spillet i forskellige
konstellationer på Mojo og hver gang er det guitarblues af den spektakulære
slags. Inspirationerne kommer fra bl.a. Johny Winter, men Alain Apaloo er både
opfindsom og eksperimenterende når han en lørdag aften lukker op for guitaren og leverer
musik der går lige i benene. ”Musique extraordinaire”

Besætning

Alain Apaloo (guitar/vokal), Maciej Szymczynski (b) og Zoltan Csörsz (d)