Forrige dag Fredag 10/07 Næste dag

CPH Jazzfestival
Delta Blues Band

CPH Jazzfestival 
Delta Blues Band

Kl. 19.00 / entré 120,-

Delta Blues Band har i de sidste par år turneret meget rundt i landet, men har ikke vist sig så meget i hovedstaden.
Dette vil de nu rette op på og spiller derfor nogle torsdagskoncerter i Mojo. Den første finder sted Torsdag d. 16 Februar.
I spidsen for bandet står Danmarks Mr.Blues: Troels Jensen, Vokal, guitar og klaver. Mundharperne spilles af mesteren selv: Jørgen Lang. Bag trommerne finder man den erfarne og vidt berejste Asmus Jensen. På Bas og vocal, møder man den navnkundige og meget benyttede session-musiker Knut Henriksen. Og på Guitar har man fundet Troels Jensens gamle ”sideman” siden 68 frem: Thomas Puggaard-Müller, der i 2008 havde sit comeback på den danske blues-scene.
Der vil blive serveret solid, velspillet og meget kompetent musik, der kommer langt ud i alle kroge af bluesmusikken, lige fra det blide akustiske henover det mere rå og upolerede til noget meget ”Funky Stuff” samt en hel del nærmest lyrisk nyfortolkning af gamle klassikere

Besætning

Troels Jensen (guitar/vokal),Thomas Puggaard - Müller (guitar), Jørgen Lang (mundharpe), Knut Hensriksen (bas), Asmus Jensen (trommer)

CPH Jazzfestival
Kenn Lending Blues Band feat. Bobo Moreno

CPH Jazzfestival
Kenn Lending Blues Band feat. Bobo Moreno

Kl. 22.00 / entré 100,-

Denne aften kan man (kun)reservere siddeplads hvis man kan være på Mojo senest 18.15
Sangeren Bobo Moreno stiller op til en aften med Blues sammen med Kenn Lending Blues Band - en fantastisk stemme og et fedt orkester.
Kenn Lending har i over 40 år været garant for et særdeles levende blues act. De sidste par år har han haft forskellige konstellationer og navne til sit orkester. Men nu er Kenn Lending Blues Band gendannet med Michael Sunding på orgel, Dan Rasmussen på bas og Esben Duus på trommer. Der er lagt i smeltedigelen til et forrygende funky bluesår, når Kenn Lending stiller op med sin Chicago inspirerede blues – Blues når det er bedst.

Bestil plads på mojo@mojo.dk
kl. 19.00 Delta Blues Band
kl. 22.00 Bobo Moreno med Kenn Lending Blues Band

Besætning

Bobo Moreno (vokal), Kenn Lending (guitar/vokal), Michael Sunding (orgel), Dan Rasmussen (bas) og Esben Duus (trommer)

Website

www.lending.dk
www.topunderholdning.dk/bobo_moreno.htm