Forrige dag Søndag 05/07 Næste dag

The Twang
CPH Jazzfestival

The Twang
CPH Jazzfestival

Kl. 19.00 / fri entré

The Twang
Er et Amerikansk/Dansk band bestående af 3 unge musikere der har den fælles mission at modernisere og sprede den amerikanske folkemusiktradition. Med en seriøs tilgang til musikken leger de med udtryksformer og arrangementer. Twang er et alsidigt band afspejlet af de 3 forskellige musikers baggrunde; en trio der mødes i en fælles kærlighed til den amerikanske folkemusik. Musikken spænder fra bluegrass, western swing, blues, old-time til ragtime. Når spurgt om hvilken musik de spiller, kalder bandet det selv ”New & Old-Time” Materialet er sammensat af både traditionelle og originale numre. Centralt i musikken er den 3-stemmige sang, en balance mellem tradition og nyskabelse, groove og udadvendt energi.

Bandet består af;
Thyge Søndertoft Pedersen; Violin, Sang og Mandolin. - Thyge har i flere år bevæget sig meget på folkemusik scenerne (nordisk og amerikansk folkemusik) i både Danmark og Sverige, hvor han har skabt sig et navn der er synonym med håndværk i højklasse. Derudover har han en stor interesse i jazz. Han er en musiker der søger ind mod kernen og for hvem nerve og groove er helt essentielt. Thyge studere på det rytmiske musikkonservatorium, på 2. År, med violin som sit hovedinstrument.

Spencer Gross; Kontrabas, Sang, Guitar og Mandolin. - Er en alsidig musiker der kan opleves i sammenhæng fra pop til fri improvisation. Han er uddannet bachelor fra det rytmiske musikkonservatorium med guitar som hovedinstrument. Nysgerrighed og udfordring af rammerne er noget der i høj grad beskriver Spencer. Hans øre er mod at skabe smuk og meningsfyldt musik uden at lade sig begrænse.

Peter Banks; Banjo, Sang, Kontrabas, Mundharpe, Guitar. - Peters musik springer ud fra en kærlighed til især den mellemøstlige, vestafrikanske og amerikanske folkemusik. Han er uddannet bachelor fra det rytmiske musikkonservatorium med banjo som hovedinstrument.

CPH Jazzfestival
Esben Just Trio

CPH Jazzfestival
Esben Just Trio

Kl. 22.00 / entré 120,-

Denne aften kan der kun reserveres plads til kl. 18.15
Til denne aften kan man købe en Helaftensbillet for 120,-

Der er dømt New Orleans piano, boogie party når Esben Just sætter sig bag tangenterne og tænder op under sin superfede rytmegruppe.

Besætning

Esben Just (piano/vokal), SP (bas) og Niels Ratzer (trommer)

Website

jamesandrewsmusic.com/