Forrige dag Lørdag 04/07 Næste dag

Aske Jacoby 3
CPH Jazzfestival

Aske Jacoby 3
CPH Jazzfestival

Kl. 19.00 / entré 70,-

Aske Jacoby Trio har eksisteret siden 1995, og har i langt tid haft karakter af ”sideprojekt”, men i de senere år har det indtaget en stadig større og vigtigere plads i musikernes liv.
Musikken er som altid når vi har med Aske Jacoby at gøre, vidtfavnende. Fra smukke ballader til tung rock, fra intrikat jazz til funk med glimt i øjet, fra syret instrumental-musik til vokalmusik. Den røde tråd er det nærmest telepatiske samspil mellem trioens medlemmer. Man oplever virkelig, at disse tre herrer har brugt meget tid sammen, og at de virkelig holder af hinanden og musikken. Kærligheden er meget present!

Denne aften kan man reservere siddeplads hvis man kan være på Mojo senest 18.15
Bestil plads på mojo@mojo.dk eller tlf. 33116453
kl.18.00 Mojo åber
kl.19.00 Aske Jacoby Trio
kl.22.00 Shades Of Blue
ca.01.00 Natdisco

Besætning

Aske Jacoby (guitar/vokal), Assis Roar (bas) og Jeppe Gram (trommer)

Website

www.myspace.com/askejacoby
www.guitarinfo.dk/artikler/jacoby2.htm

CPH Jazzfestival
Shades Of Blue

CPH Jazzfestival
Shades Of Blue

Kl. 22.00 / entré 90,-

Fjerde album fra Shades of Blue er på gaden. Cd’en med den manende titel ’Do Right By Me’ afspejler et band, der stadig er tæt på rødderne, men samtidig udfordrer arven fra de gamle mestre. Størstedelen af numrene er af egen produktion, og den dynamiske nerve og autenticitet er som altid bandets varemærke.
Shades of Blue fortolker bluesen bredt på det nye album, der også stemningsmæssigt spænder vidt. Med tunge, pågående beats som bund synges smerten ud i nummeret ’Hope You Never Know’. Også i ’Wasteland America’, hvor der reflekteres over forspildte muligheder i Guds eget land, er der dømt blues med kant.
’Goodnight Irene’, der gennem årene er blevet fortolket af et utal af kunstnere inden for forskellige genrer, har også fundet vej til albummet - her i en sjældent hudløs version.
Lysere toner slås an i numre som ’Mexican Boots’ og det soul-prægede og fængende titelnummer ’Do Right By Me’.
Sangen ’Change In My Pocket’ handler om at glæde sig til at komme hjem efter en lang turné. Stemninger fanget på landevejene af den aarhusianske kvartet, der det seneste år har turneret intensivt på små og store spillesteder landet over, og blandt andet tog festivalfolket i Skanderborg med storm ved en tætpakket koncert på Smuk Fest 2011.
Udsendelsen af albummet har måttet udskydes et par gange. Til gengæld er sangene blevet afprøvet og blåstemplet af et talstærkt, trofast publikum ved Shades of Blue’s mange koncerter. ’Do Right By Me’ er således ’tested and prooved’ på de danske klub-scener, og resultatet har absolut været værd at vente på.
Man skal være udstyret med et musikhjerte af sten, for ikke at blive revet med af James Loveless’ indlevende vokal og Uffe Steens sublime guitarspil. Læg hertil landets bedste blues-bund leveret af Morten Brauner og Claus Daugaard.
Bandet får på ’Do Right By Me’ bl.a. musikalsk følgeskab af Veronica Mortensen og Helle Hansen, der synger kor på et par af numrene, og den garvede saxofonist Jens Christian ’Chappe’ Jensen, der ligeledes bidrager på et par sange.

Besætning

James Loveless (voc), Uffe Steen (guitar), Morten Brauner (bas) og Klaus Daugaard (trommer)

Website

www.bluesnews.dk/wp-content/uploads/sob_sh_10.jpg