Forrige dag Fredag 03/07 Næste dag

CPH Jazzfestival
Jacob Fischer "Blues" Trio

CPH Jazzfestival
Jacob Fischer ''Blues'' Trio

Kl. 19.00 / entré 80,-

Denne aften kan der kun reserveres plads til kl. 18.15
Til denne aften kan man købe en Helaftensbillet for 150,-

En af landetes allerbedste Jazzguitarister stiller op på Mojo til en tidlig aften med masser af Blues.
"Blues" er titlen på Jacob Fischers CD indspillet live på La Fontaine i Maj 2010.
Med orgelvirtuosen Martin Schacks svedigt beskidte Hammondorgel i bedste Jimmy Smith-stil, og energibomben Casper Mikkelsens opfindsomme og funky Trommer bliver alle bluesens forskellige farver udforsket.

Fra en ætsende blå forvrænget slide Blues over en let lyseblå jazzvals og en doven sommerblå bossa nova til en hidsig ekvilibristisk bebop blues. Spillet af tre af landets bedste jazzmusikere der ikke ser nogen grund til at skjule at de elsker at spille musik.

Martin Schack er ved at etablere sig som et af de helt store nye talenter på jazzscenen. Han har sit eget orkester Schackmates og har, sammen med Casper Mikkelsen, akkompagneret James Browns gamle saxofonist Pee Wee Ellis sidst han var i Jazzhouse.

Besætning

Jacob Fischer - guitar Kasper Vadsholt - bas Søren Frost - trommer

CPH Jazzfestival
Soul 66

CPH Jazzfestival
Soul 66

Kl. 22.00 / entré 100,-

Soul66 har gennem de sidste mange år turneret i det meste af norden på små og store steder til stor glæde for de mange trofaste fans. Genhør numre af de store soul ikoner som James Brown, Otis Redding, Wilson Pickett, Ray Charles, Sam and Dave , The Coasters og mange flere.
Udtryk som " Shake everything you got " og "do the soulclap" kalder på enhver musik og danseglad sjæl

Besætning

Bjørn Jeppesen (vokal), Søren Hammerich (guitar), Niels Christensen (orgel), Betty Magnusen (sax) Carsten Lauridsen (trompet), Henrik Bjørn Rasmussen (bas) og Peter Klitgaard (trommer)

Website

www.soul66.dk