Forrige dag Lørdag 05/07 Næste dag

Poorboy Poul
CPH Jazzfestival

Poorboy Poul
CPH Jazzfestival

Kl. 19.00 / fri entré

Poorboy Poul er en fantastisk musiker som med sin akustiske guitar på skødet og steelbaren i hånden spiller og synger fede klassiske countrybluesnumre med nerve og intensitet. Til daglig er han leder af bandet Tobacco som flere gange har optrådt i fjernsynet og han er en af drivkrafterne i trioen Shady Groove.

Besætning

Poorboy Poul (guitar/vokal)

Website

www.myspace.com/poorboypoul
www.myspace.com/tobaccoband
www.myspace.com/shadygroovemusic

Dale Smith Blues Band
CPH Jazzfestival

Dale Smith Blues Band
CPH Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 100,-

Dale Smith er en sand og levende legende på den Danske Bluesscene. Med et sprudlende og soulet repertoire flår han publikum ud på gulvet.
Sammen med sit band er der dømt party fra første tone.
Dale Smith Bluesband har i mere end 20 år givet den gas på diverse livescener i Danmark og i udlandet. I sommeren 2012 var bandet en af hovedattraktionerne på den svenske Roots & Blues festival i Mönsterås. Under sikker ledelse af den amerikanskfødte sanger og bluesmand Dale Smith, sætter det rutinerede band altid gang i publikum med deres eget groovy opkog af blues, funk og rock. På det seneste er bandet blevet udvidet med orgel – resultatet er endnu mere sved på dansegulvet!


Besætning

Dale Smith: (vokal), Mads Koppel (saxofon), Søren Rud (guitar), Kristoffer Jul Reenberg (orgel), Nikolai Pals (bas) og Niclas Campagnol (trommer)