Forrige dag Fredag 13/06 Næste dag

Copenhagen Slim Band

Copenhagen Slim Band

Kl. 22.00 / entré 70,-

En af landets mest energiske bluesmænd. En power vokal og et pågående mundharpespil backet af et superfedt band.

Chicago blues og storby soul er kernen af repertoiret i Nisse Thorbjørns rutinerede kvartet, men der krydres også med afstikkere til Delta Blues og andet Americana.
Bandet har 8 år på bagen og bliver flittigt brugt som backing af diverse blues headlinere fra især Chicago når de besøger Skandinavien.
I 2013 var det den store svenske Åmål Blues Festival der fik besøg af Copenhagen Slim Band i selskab med Muddy Waters' tidligere Lead guitarist John Primer der var på toppen af plakaten og der er flere planer om turneer med bla. Lurrie Bell.

Nisse Thorbjørn har også udgivet CD'en "CPH Slim" som fik 4 hjerter i Politiken og han er vinder af prisen som "Årets Danske Bluesnavn 2009".
Udover Nisse Thorbjørn består bandet af Rune Højmark der har været med hele vejen fra start. Rune optræder med andre kendt navne på den danske blues og folkscene inklusiv gæste optrædener med "One Eyed Mule", Thorbjørn Risager og "Chasing Grace" blandt andre.

Kvartettens trommeslager Michael Strange medvirkede blandt andet på Jamie Cullums udgivelse "30 something" der gik verden rundt.
Bassen bestrides af Kristian Bast, han er fremragende på sit instrument og er også flittigt brugt i mange andre sammenhænge.

Besætning

Nisse Thorbjørn(vokal/mundharpe/guitar), Rune Højmark (guitar), Kristian Bast (bas) og Michael Strange (trommer)

Website

www.cphslim.com