Forrige dag Lørdag 31/05 Næste dag

Blues Cruise med Jes Holtsø og Morten Wittrock

Blues Cruise med Jes Holtsø og Morten Wittrock

Kl. 19.00 / entré 150,-

I samarbejde med Mojo i København, byder Canal Tours i 2014 på nogle forrygende blues cruises med nogle af landets bedste bluesmusikere. Tag med og nyd den evigt unge musikgenre, der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues med nogle af de bedste artister mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Turen foregår den sidste lørdag i hver måned fra maj til september. Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse
Afgang fra: Nyhavn.
Læs mere på linket herunder.

Website

www.stromma.dk/kobenhavn/temature/blues-cruise/

Shades Of Blue

Shades Of Blue

Kl. 22.00 / entré 90,-

Et af tidens legendariske bluesorkestre er på banen igen - med et nyt album og en ny tourné.

Fjerde album fra Shades of Blue er på gaden. Cd’en med den manende titel ’Do Right By Me’ afspejler et band, der stadig er tæt på rødderne, men samtidig udfordrer arven fra de gamle mestre. Størstedelen af numrene er af egen produktion, og den dynamiske nerve og autenticitet er som altid bandets varemærke.
Shades of Blue fortolker bluesen bredt på det nye album, der også stemningsmæssigt spænder vidt. Med tunge, pågående beats som bund synges smerten ud i nummeret ’Hope You Never Know’. Også i ’Wasteland America’, hvor der reflekteres over forspildte muligheder i Guds eget land, er der dømt blues med kant.
’Goodnight Irene’, der gennem årene er blevet fortolket af et utal af kunstnere inden for forskellige genrer, har også fundet vej til albummet - her i en sjældent hudløs version.
Lysere toner slås an i numre som ’Mexican Boots’ og det soul-prægede og fængende titelnummer ’Do Right By Me’.
Sangen ’Change In My Pocket’ handler om at glæde sig til at komme hjem efter en lang turné. Stemninger fanget på landevejene af den aarhusianske kvartet, der det seneste år har turneret intensivt på små og store spillesteder landet over, og blandt andet tog festivalfolket i Skanderborg med storm ved en tætpakket koncert på Smuk Fest 2011.
Udsendelsen af albummet har måttet udskydes et par gange. Til gengæld er sangene blevet afprøvet og blåstemplet af et talstærkt, trofast publikum ved Shades of Blue’s mange koncerter. ’Do Right By Me’ er således ’tested and prooved’ på de danske klub-scener, og resultatet har absolut været værd at vente på.
Man skal være udstyret med et musikhjerte af sten, for ikke at blive revet med af James Loveless’ indlevende vokal og Uffe Steens sublime guitarspil. Læg hertil landets bedste blues-bund leveret af Morten Brauner og Claus Daugaard.
Bandet får på ’Do Right By Me’ bl.a. musikalsk følgeskab af Veronica Mortensen og Helle Hansen, der synger kor på et par af numrene, og den garvede saxofonist Jens Christian ’Chappe’ Jensen, der ligeledes bidrager på et par sange.

Besætning

James Loveless (voc), Uffe Steen (guitar), Morten Brauner (bas) og Klaus Daugaard (trommer)

Website

www.bluesnews.dk/wp-content/uploads/sob_sh_10.jpg