Forrige dag Tirsdag 27/05 Næste dag

Soul Ful Tuesday med
Naked Ivy,
Katja Welner og
Michael Sunding

Soul Ful Tuesday med 
Naked Ivy,
Katja Welner og
Michael Sunding

Kl. 21.30 / fri entré

NAKED IVY
Karen la Cour (voc), Andreas Larsen (keys/talk-/beatbox/voc), Aske Mouridsen ((b), Håkon Westh-Hansen (gui), Laurits Heegaard (d/perc), Tobias Larsen (tromb/trump), Matias Metcalf (alt sax) og Niklas Caspar Nielsen (ten sax)
Naked Ivys organiske blanding af pop, soul og funk, garanterer dans, store smil og rokkende hoveder. De 8 venner, som fandt sammen i 2012, er godt sammenspillede lover gode vibes og en aften du sent vil glemme.
Der bliver øvet, arrangeret, nørklet og pudset i øvelokalet, når det unge band spinder nyt guld af gamle traditoner. Repertoiret omfavner alt fra smooth jazz -og soulballader til super groovie up-beat funk med stærke blæserriff.
Fornyligt sikrede bandet sig en sikker finaleplads, i konkurrencen for up‐comingbands ”Emergenza”, hvor de spillede på spillesteder som Rust, Lille- og store Vega.

KATJA WELNER
Katja Weilner (vok/keys), Niclas Danielsen (gui), Aske Grieger (b), Jakob Davidsen (d), Cecilie Honoré (kor) og Isabella Dahlberg (kor)

Opvokset i en familie af musikere har københavnske Katja Welner fået musikken ind med modermælken. Men fra hun som 7-årig sad på bagsædet af familiebilen og skrev sange med navne som ”Rødhætte Kigger”, har hendes forkærlighed for drømme og svaghed for mol taget til, og hun har hovedsageligt bevæget sig i R&B- og soulgenren. Altid med den gode melodi i centrum og med legende og nysgerrige afstikkere, der bevæger sig ud i pop og funk såvel som jazz, er denne unge, men ærlige, sangerinde og sangskriver og hendes skarpe band et lyt værd.


MICHAEL SUNDING
soulfyldte sange fra en erfaren hånd.
Mødet med sanger, pianist og sangskriver Michael Sunding live er en intens, sprudlende og udadvendt affære! Men med ro på og højt til loftet!
Denne aften sætter han mest fokus på egne sange, der med en soul’et vibe favner bredt – og vil benytte sig af den frihed, der følger med en solo-koncert til at improvisere, følge pludselige indfald og musikkens flow. Det indre naturlige legebarn lever i bedste velgående hos Sunding, og snart 30 års erfaring på den professionelle scene sørger for, at der er vægt bag udtrykket.
Grooves stikker dybt, det melodiske og følsomheden får sin plads!
Talentet har ført ham vidt omkring i verden; fra turnéer med Dr.Hook, fast mand i Kenn Lending Blues band, Billy Cross Band og med Etta Cameron til en masse soul, jazz, salsa og worldmusic – og medvirkende på et hav af indspilninger.

Website

soundcloud.com/nakedivy
youtube.com/nakedivy
https://www.facebook.com/pages/Naked-Ivy/413825162022098
www.reverbnation.com/katjawelner
https://soundcloud.com/katjawelner
www.facebook.com/michael.sunding.5