Forrige dag Torsdag 22/05 Næste dag

Morten Fischer EP Release
Feat Claus Høxbroe

Morten Fischer EP Release
Feat Claus Høxbroe

Kl. 19.00 / fri entré

Ep release på MOJO

Morten Fischers markante stemme, nærvær og intensitet står centralt sammen med det personlige, skæve og melankolske univers, hvor det danske sprog tages under grundig behandling.

Inspirationskilderne favner bredt, men centralt står artister som C.V. Jørgensen, Kim Larsen, Steffen Brandt, Rasmus Nøhr, Peter Sommer, Bo evers og senest Folkeklubben.
Teksterne kredser om personfortællingerne, storbyen, festen og efterfesten samt det moderne eventyr, der sommetider - men bestemt ikke altid - ender godt. Alt og alle er oplevet, gennemlevet og senere musikalsk fortolket på klods hold af manden selv.

"Claus Høxbroe er beatpoet, digter og forfatter, og siden debuten i 2006 har han udgivet syv digtsamlinger og læst op over 1000 gange i Danmark, England, Finland, Norge, Sverige og på Færøerne. Høxbroe har også udgivet en række plader i samarbejde med forskellige musikere, senest det anmelderroste album "Nøgne som nyfødte" med pianisten Oscar Gilbert.
I 2008 valgte Høxbroe at leve et år som hjemløs i Danmark for at søge inspiration på nye måder rundt omkring i landet. Året på landevejen kastede blandt andet to digtsamlinger, en lang række oplæsninger og nye venskaber af sig. Høxbroe blev tildelt Publikumsprisen på Poesiens Dag 2005, og i 2011 modtog han Dan Turèll Prisen.”

Morten fischer & Band inviterer til en intim, folkelig og festlig torsdag aften med musik og fængende lyrik i højsædet.

Dørerne åbner kl. 18.00 og morten giver en musikalsk velkomst kl.19.00
2. set spilles kl. 20.30

Morten Fischer har allerede udgivet og haft succes med "Forhekset i København" og "Amar Søn”
Begge numre er allerede blevet godt modtaget af det konstant voksende publikum, hvoraf ”Amar’ søn” har fået meget medieopmærksomhed og blandt andet været i rotation på P4.

Website

https://www.facebook.com/mfischermusik
www.youtube.com/watch?v=-YgsY7ZDOlQ

Blues Jam med Tobias Trier

Blues Jam med Tobias Trier

Kl. 22.00

Tobias Trier er aftenens hovedgæst - sammen med Marco Dialo og Laust Nielsen åbner de jam'en som traditionen tro byder på lidt af hvert. Kom og vær med.

Website

tobiastrier.dk/