Forrige dag Torsdag 03/04 Næste dag

Bjørn Berge (N)
Forsalg (Norge)

Bjørn Berge (N)
Forsalg

Kl. 19.00 / entré 120,- FORSALG

Bjørn Berge har spillet guitar og banjo siden han var 13 år gammel. Han har altid været optaget af at spille musik og har i løbet af sin karriere skabt sig et ry som en guitarist med verdensklasse. Hans ”fingerpicking-style” er der ikke mange som gør ham efter og hans særlige niveau har gjort ham til en eftertragtet artist på den europæiske arena, og det er også blevet til koncerter i Canada og USA.

Et højpotent oneman show som man skal lede længe efter.
Der er forsalg til denne koncert og billetterne kan købes direkte i baren eller ved henvendelse via email mojo@mojo.dk

Bjørn Berge startede sit eget bluegrassband i midten af 80'erne, men har de sidste 15 år brugt tiden på sin solokarriere som guitarist og på rendyrkelse og udforskning af mulighederne som ligger i at spille 6- og 12-strenget guitar. Han har udgivet 9 album indtil nu, hvoraf 2 af dem har resulteret i den Norske Spellemannspris. Album nr. 10 "Blackwood" kommer i august 2012 .
På det nye album har Bjørn Berge skrevet alle numrene selv, på nær to. Musikalsk set går han lidt tilbage til rødderne og det er en naturlig videreføring af hans forrige album "Fretwork" fra 2009.
De siste 7-8 år har han haft hele Europa som arbejdsplads, noget som indebærer utallige rejsedøgn pr. år og han besøger jævnligt flere af de store jazz-, blues- og guitarfestivaler rundt omkring. Bjørn Berge's musik er vanskelig at sætte i bås da han kombinerer flere musikalske genrer, men i hovedtræk befinder han sig i folk-/bluessegmentet spædet op med elementer fra bl.a. rock og funk. Han fremfører stort set eget materiale, men der bliver også plads til egne fortolkninger og versioner af Red Hot Chili Peppers, John Butler Trio, Joni Mitchell og Motorhead's sange - bare for at nævne nogle få.
Alt ialt et højpotent oneman show som man skal lede længe efter.
Der er forsalg til denne koncert og billetterne kan købes direkte i baren eller ved henvendelse via email mojo@mojo.dkBesætning

Bjørn Berge (guitar/vokal/stomp)

Blues jam
Med Trolle & Tormod

Blues jam 
Med Trolle & Tormod

Kl. 22.00

Blues jam med Marco og Laust som kapelmestre og Trolle og Tormod som hovedgæster.
Det er åben scene så bare mød op.