Forrige dag Tirsdag 28/01 Næste dag

Soulful Tuesday med
Jonas Rendbo
Amanda Wium
Frederica Bohr

Soulful Tuesday med
Jonas Rendbo
Amanda Wium
Frederica Bohr

Kl. 21.30 / fri entré

Sidste nye skud på stammen af "klubber" på Mojo

Stevie Wonder blev engang hørt nynne én af Jonas sange, og spørge sin manager "when can I get my copy of the album?". Siden da er det blevet til gyldne øjeblikke i studiet og på scenen med Omar, John Legend, Bilal, Lynden David Hall, Eric Roberson, Joss Stone og mange flere af de største nulevende soul artister. Jonas har udgivet de 2 solo albums "Sweet Dreams Guaranteed" (2005) og "W.A.I.T.T." (2009), og har i næsten 10 år turnéret og vundet stor anerkendelse med sin musik i USA, Afrika og Europa. Nu er der nyt materiale på vej - for første gang på dansk - og det vil der helt sikkert komme smagsprøver fra denne Soulful Tuesday på Mojo."

EP-aktuelle Amanda Wium er en dansk sangerinde og pianist med en stærk og original lyd. Wium blander genrer som pop, soul og jazz i sit helt eget sjælfulde og iørefaldende univers af toner og rytmer. Amanda har de seneste par år gæstet flere spillesteder i København og omegn og i februar 2013 varmede hun op for den danske hitsangerinde Barbara Moleko. Wium har arbejdet intenst med sin musik det sidste års tid og udgav i sommer EP’en ”These Keys”, som hun selv har skrevet, komponeret og produceret.

Frederica Bohr skriver sange på engelsk og henvender sig til det voksne publikum som sætter pris på god pop, soul og R&B. Hun er en stærk frontfigur og hun formår at skabe et åbent og sårbart univers, bygget op omkring sin unikke og kraftfulde stemme.
Som barn voksede Frederica op i et stimulerende og musikalsk hjem med masser af musik i alle stilarter og genrer, især klassisk, og hun begyndte at synge og spiller klaver i en meget ung alder. Frederica fordyber sig i sit materiale og dette kan mærkes ved intense liveoptrædender, hvor hun engagerer publikum med ægthed, ærlighed og sin stærke passion for musikken.
http://facebook.com/FredericaBohr

Besætning

Jonas Rendbo (voc/gui) + en håndfuld af verdens bedste musikere ;-) Amanda Wium (voc/keys), Mads Christiansen (gui), David Vang (b), Aksel Stadel Borum (d), Asbjørn Kamban (trompet), Laurits Bilén – (trombone), Oilly Wallace (sax) Vibe Wingstrand (kor), og Susanne Wium Hallstrøm (kor) Frederica Bohr (voc), Zier Romme Larsson (keys)

Website

https://www.facebook.com/jonas.rendbo
https://soundcloud.com/jonasoul-1
https://www.youtube.com/user/jonasmusic
www.cdbaby.com/Artist/Jonas2
amandawium.com
facebook.com/amandawium
facebook.com/FredericaBohr