Forrige dag Fredag 24/01 Næste dag

The Mojo Makers

The Mojo Makers

Kl. 22.00 / entré 70,-

Med en spritny CD I bagagaen indtager The Mojo Makers, Mojo Blues Bar denne fredag aften - Ren Mojo. Det er den storsprudlende sanger Kasper Osman og hans band The Mojo Makers der leverer rockede bluestoner med et touch af soul som går lige i benene. Med originale og stjålne numre fyrer de den af til stor fryd for rock og bluesglade mennesker.
Mojo Makers tager den gamle blues, soul funk lyd fra 60' erne og 70'erne og krydrer den med sex appeal og Mojo. I de 3 år de har eksisteret har de allerede turneret flittigt, såvel i udlandet, som i Danmark.

Mojo Makers udgav i marts deres første cd "Wait til the morning" Cd'en har modtaget gode anmeldelser og vil til sommer blive præsenteret på adskillige festivaller i DK.

Snyd ikke jer selv for en svedig aften med et fantastisk live band.!!!

"Mojo Makers could very well be the saviors of the shape of blues to come" Darrel Bo.


Mojo Makers - The hardest working bluesband in show-biz!!!

Albummet ”Wait till the morning” viser Mojo Makers som et velspillende band med glimrende lyd. Kasper Osmans vokal er sjælfuld og i stil med ung-bluesrock folk som Johnny Lang og Doyle Bramhall Jr. og John Mayer.

Blues News DK


Sanger, guitarist og sangskriver, Kasper Osmann, viser hvilken fantastisk blues/rock stemme han har. Han favner fra de dybe registre til de absolut høje, og han han har soul i sin stemme.

Lydtapetet – Morten NissenMojo Makers forstår at lave en fest til alle de koncerter de spiller. Opskriften på dette er et groowe der går lige i danseskoene, en karismatisk forsanger og måde at spille blues på, så alle kan forstå det. Guitarist i Mojo Makers Kristian Hoffmann har i mange år været sideman i forskellige konstellationer, men har med Mojo Makers fundet sin base. Få guitarister i DK har en tone og en stemme du kan genkende umiddelbart. Kristian Hoffmann er en af de få.
The Blues is back!!!

The Mojo Makers gives it to you!!!!


Besætning

Kasper Osman (vokal/guitar), Kristian Hoffmann (guitar), Lars Emil Riis (piano) Kristian Bast (bas) og Morten Hæsum (trommer)

Website

www.myspace.com/mmakers
www.youtube.com/watch?v=VEP6U2XdIRo
www.youtube.com/watch?v=zzbCQJGMJIA