Forrige dag Lørdag 18/01 Næste dag

Mad Dog Baba

Mad Dog Baba

Kl. 21.30

The Bluesman fra Svendborg.
Klaus Baba har i mange år spillet Fyn tynd og en gang imellem har han besøgt hovedstaden og Mojo - det gør han nu igen med et nyt og frisk repertoire.
Når Mad Dog Baba spiller, er der lagt op til hudløs blues’n folk, det norske blues news skrev efter hans første solo CD udgivelse Hometown Blues: Mad Dog Baba er en moden og afklaret guitarist og blues/folk sanger, som kender sine virkemidler. Han har i mange år turneret land og rige rundt og underholdt på de skrå brædder. Han er en af de musikere som virkelig fortolker blues med en nerve, som kun få kan. Det blev i 2008 til en CD mere, som blev optaget live på Odense Internationale Blues Festival, hvor han og den fantastiske mundharpespiller Poul Evald fra Odense, jammede sig igennem en times blues ved åbningen af festivalen. Mad Dog Baba skal man høre inden det er for sent.


Øernes Blues Band

Øernes Blues Band

Kl. 22.00 / entré 70,-

Med 25 års erfaring leverer dette orkester noget af det bedste liveblues man kan få i Danmark. Fede numre af legendariske bluesfolk krydret med egne solide kompositioner. Her i 2013 har Øernes fået den sprudlende mundharpespillende sanger Danny Wouters Wickmann med i front – det er en fest.


Besætning

Danny Wouters Wickman (hca/vokal), Ken Damkier (guitar), Jan Hvitved (bas) & Carsten Milner (trommer)

Website

www.øbb.dk