Forrige dag Tirsdag 25/02 Næste dag

Soulful Tuesday
3 fede soul bands
Røgfri Koncert

Soulful Tuesday
3 fede soul bands
Røgfri Koncert

Kl. 21.30 / fri entré

Denne tirsdag må der ikke ryges før koncerten er slut.
M'Ndavi

Magdalena Maduaka (voc/keys)
70'er inspireret følsom songwritersoul.
M’Ndavi, sanger, sangskriver og producer akkompagnerer sine egne sange på piano. Oprindelig kommer hun fra Polen men nu bor hun i København. Hendes kunstneriske stil er karakteriseret af en stærk og følelsesfuld stemme støttet af piano. Hun er bredt inspireret af soul, blues og pop.
mndavi.com


Cosmic Clown

Elias Schjerbeck (voc/gui), Ida Urd (b), Marcus Elkjær (keys) og Asger Mygind (d)


Med en blanding af uforfærdet engagement, mod og smittende personlig charme indtager Cosmic Clown den musikalske manege og skaber en forestilling, hvori pop møder funk møder jazz og bliver til den selvudnævnte lyd Puzz.
Frontmand Elias Schjerbeck og band inviterer publikum ind i et univers ”hvor Django Reinhardt møder Jimi Hendrix” og lader popmusikkens ligefremhed lege med skæve rytmiske tiltag, farverige lydflader, og en forunderlig jongleren med begrebet genrer.
Cosmic Clown har spillet på scener i flere europæiske lande, og i sommeren 2013 optrådte de på den prestigefyldte festival DunaJam på Sardinien.
http://cosmicclown.dk
Feridah Rose
Feridah Rose (voc), Elias Schjerbeck (gui), Lasse Storgaard (keys), Jamil Oskarson (b) og Jens Stoklund (d) *Line-up endnu ikke bekræftet

Sanger og sangskriver Feridah Rose, er født i Kampala, Uganda og flyttede til Danmark med sin familie i en alder af 12. Her voksede hun op i en Ghetto og søgte tilflugt i musikken og sangen. I en alder af 17 sang blev hun leder af et gospelkor og da chancen bød sig, deltog hun, i 2009, i DR1s "Talent 09". Efterfølgende udgiav hun sin første EP "Game Of Love" - fem sange i en funky blanding af soul, jazz, pop og sågar reggae.