Forrige dag Onsdag 05/02 Næste dag

Skovgaard og Sunding

Skovgaard og Sunding

Kl. 21.30 / fri entré

Troels Skovgaard startede med at spille guitar som 12årig. The Beatles var og er måske stadig den største inspirationskilde selvom der undervejs er blevet lyttet til meget andet såsom Creedence Clearwater Revival, Led Zeppelin, Deep Purple, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Steely Dan, Doobie Brothers, the Eagles, Larry Carlton, Robben Ford og en hel masse andet.
I 80’erne var Troels en del af Bamboo Brothers og for 10 år siden udgav han sin første soloplade, sidste år (2013) udgav han sit tredje album indspillet sammen med Niels Ratzer, Dan Rasmussen, Jon Bruland, Rune Olesen, Mikala Bosetti og Michael Sunding, og barsler nu med en EP sammen med sit nye "Acoustic Band".
Den anden halvdel af duoen, som indtager scenen denne onsdag aften, er Michael Sunding, naturtalentet og legebarnet bag tangenterne.

Michael Sunding er en sprudlende musiker, der groover igennem og mestrer det meste! Med inspiration fra navne som Ray Charles, Stevie Wonder, Oscar Peterson, Herbie Hancock, Richard Tee, Steve Gadd, Dr. John, Doobbie Brothers, James Taylor, Steely Dan, Chaka Khan, Prince, Sting, Peter Gabriel, Santana m.fl. er hans musikalske pallet meget bred!
Talentet har ført Michael vidt omkring i verden; fra turnéer med Dr.Hook, fast mand i Kenn Lending Blues band, Billy Cross Band og med Etta Cameron - over en masse salsa og worldmusic - til kapelmester på teatersuccésser og lærer på bl.a. Rytmisk Musikkonservatorium. Hans evner som sanger, komponist og sangskriver, får vi også at høre denne aften, der byder på en række sange fra et nyt solo-album, der er i støbeskeen.

Det bliver lækre originale sange, det bliver Blues, det bliver Beatles, det bliver Ray og en hel masse andet, der lyder hamrende godt!!

01.00 Late Night Blues med Claus Toft

Besætning

Troels Skovgaard (g/voc) & Michael Sunding (keys/voc)